torek, 13. november 2018

S kolesi na daljšo pot

Kolesarjenje je pri nas in povsod drugje po svetu zelo priljubljena oblika rekreacije. Ljudje se z njo ukvarjamo tudi v času svojih dopustov. Poleg vse prtljage moramo s seboj na dolgo pot vzeti tudi kolesa, zase in za vse svoje družinske člane.

Na prvi pogled se zdi stvar zahtevna, saj se marsikdo vpraša, le kam bomo lahko med vožnjo shranili ta priljubljena sredstva, da nas ne bodo ovirala in da bodo povsem na varen način prišla do cilja. V prtljažnikih vsekakor ni zadosti prostora. Ravno zato potrebujemo posebna sredstva, ki nam bodo omogočila, da bomo lahko v kolesarjenju uživali tudi na svojih zasluženih počitnicah. Najboljša rešitev, ki nam jo v tem trenutku ponuja trg, pa so vsekakor avtomobilski nosilci za kolesa.

Avtomobilski nosilci za kolesa



Nanje pritrjujemo kolesa različnih tipov

Vsi vrhunski avtomobilski nosilci za kolesa so oblikovani tako, da lahko vanje pritrdimo kolesa različnih tipov in tudi velikosti. Izdelani so iz najbolj trpežnih materialov. Najpogosteje je to kar aluminij.



Avtomobilski nosilci za kolesa se lahko pritrdijo na streho oziroma na strešni prtljažnik. To lahko naredimo povsem sami, saj nam to omogoča njihova moderna zasnova. Njihova montaža je torej več kot enostavna. Omogoča pa povsem trdno vpenjanje naših koles. Četudi bo šlo za večje obremenitve ali velika zaviranja na cesti, bodo naša kolesa ostala na mestu, kamor smo jih pričvrstili. Posledično bo preprečena prva vsakršna poškodba, tako na naših kolesih kot tudi na strehah naših jeklenih konjičkov.

Nosilci za kolo proizvajalca Nordrive

Če bi številne uporabnike strešnih nosilcev za kolesa vprašali, katero blagovno znamko nosilcev uporabljajo, bi zagotovo večji del uporabnikov omenilo zelo priljubljeno blagovno znamko Nordrive. Njeni avtomobilski nosilci za kolesa so narejeni iz najbolj kakovostnega aluminija in predstavljajo odlično rešitev za prevoz vseh vrst koles. Komplet, ki ga prejmemo ob naročilu nosilcev za kolo znamke Nordrive, vsebuje nosilec za kolo, navodila za enostavno montažo, varnostni sistem s ključi, orodje in material za montažo ter certifikat, ki nam zagotavlja kar petletno garancijo.

Avtomobilski nosilci za kolesa


Avtomobilski nosilci za kolesa te znane blagovne znamke se nahajajo tudi v eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin, ki nam poleg te opreme ponuja še številno drugo, ki nam prav tako omogočajo povečanje prostora naših avtomobilov na zelo hiter ter enostaven način.

Ni komentarjev:

Objavite komentar