četrtek, 10. maj 2018

Nasveti za izposojo kombija

Ko razmišljamo o izposoji kombija je pomembno, da preverimo vse pogoje in podrobnosti vnaprej. Vsako podjetje ima različne cene, vozila in pogoje zato je dobro, da se o njih predhodno pozanimamo, saj se bomo tako izognili številnim nevšečnostim, ki bi lahko nastopile, ko bomo vozilo potrebovali.




Potrebujemo načrt

Preden se odpravimo na pot preverimo vsa vozila, ki bi bila ustrezna za našo uporabo. Izposoja kombija (www.najel.bi) zahteva, da se prej pozanimamo o nosilnosti, teži in velikosti samega vozila. Tako ne bomo najeli kombija, ki bi bil prevelik ali imel premajhno kapaciteto nošenja.
Izposoja kombija je storitev v kateri je zajeto mnogo vozil različnih velikosti. Ta vozila so lahko od majhnih enoprostornih dostavnih kombijev do večjih industrijskih vozil. Odvisno je seveda od naših potreb, vendar za skoraj vsako nalogo lahko najdemo primerno vozilo.

Bodimo pozorni na podrobnosti

Izposoja kombija je lahko veliko lažja, če pozorno preberemo kaj vse vključuje naša pogodba ob najemu. Seveda so tukaj tudi stvari, kot je zavarovanje, ki je lahko zelo razlikuje glede na vozilo in ponudnika. Morda je slednje najbolj pomembna stvar, saj vidimo kakšne nezgode krije zavarovalni paket za vozilo, ko si ga izposodimo zato je priporočljivo, da ga v podrobnosti preberemo.

Preverimo vozilo pred najemom

Vozilo, ki smo ga izbrali preverimo, če ima kakršne koli poškodbe ali skrite napake, ki jih morda ne opazimo z prostim očesom. Vse to mora biti izpostavljeno v pogodbi, da ne bi prišlo do nesporazumov. Enako velja za števec kilometrov in količino goriva, ki je v samem vozilu. Za našo varnost, kot tudi za druge udeležence v prometu preverimo zavore, luči in si zapišimo številko servisa, če bi ga slučajno potrebovali na poti.

Kaj,  če nikoli nismo vozili kombija?

Vožnja kombija je drugačna, kot vožnja avtomobila, saj po navadi sedimo višje, kar močno spremeni občutek vožnje. Kombi je tudi širši kot osebni avtomobil zato je najbolje, da se posvetujete s prodajalcem katero vozilo bi bilo ustrezno za nas. Pri vožnji s kombijem so ogledala zelo pomemben pripomoček, saj težje vidimo kaj se dogaja za in ob kombiju. To posebej velja, če nimamo izkušenj z vožnjo večjih vozil, kot pa avtomobila.


Bodimo skrbni z najetim kombijem

Izposoja kombija je storitev, ki nam lahko reši dan, zato vrnimo hvaležnost in čuvajmo kombi, ki ga trenutno imamo v najemu. Skrb za vozilo bo povečalo zaupanje do prodajalca pri katerem smo vzeli kombi, kot tudi omogočalo, da se naslednjemu vozniku ne bo treba ukvarjati s težavami zaradi nas. Vozimo počasi in previdno in ne delajmo stvari, ki bi lahko ogrozila naša ali tuja življenja na cesti. Sam kombi pa vozimo, kot bi bil naš, saj želimo trgovcu in drugim izposojevalcem omogočiti, da bodo brez težav naprej poslovali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar